Microcement – det personlige valg

Microcement gulv

Et microcement gulv er blevet meget populært i danske hjem, men nordisk stil. Og vi har rigtig mange forskellige microcement farver. Så du kan få dit helt eget personlige microcement gulv.

Microcement på fliser

Du kan nemt anvende murerhandel.dk‘s microcement på fliser /klinker. Det gør det hele meget nemmere når du skal renovere dit badeværelse. For du behøves ikke at fjerne de gamle fliser, du skal blot påføre vores 1-komponente microcement. Så vil du sparre en masse tid, og besvær. Vi anbefaler kun at du bruger vores microcement på fliser, fordi dan er specialudviklet og fleksibel, så du kan være helt tryk med vores 1-komponente microcement.

Microcement farver

Med murerhandel.dk‘s microcement kan du vælge imellem rigtig mange forskellige microcement farver. Vi har 64 forskellige farver, så du kan vælge din helt egen personlige microcement farve. Og vi farver vores microcement med en maskine, så vi er helt sikre på at du får den helt rigtige farve hver gang.

Hvad koster microcement?

Prisen på microcement pr kvm, kan varierer rigtig meget. Det kommer helt an på hvad opgaven drejer sig om. Et rigtig godt rød er at få et tilbud igennem murerhandel.dk, fordi vi uddanner fagfolk til at udfører microcement, og vi kan hjælpe dig med at finde en certificeret håndværker til din opgave.

SE VORES UDVALG HER